Trainingen

Onze trainingen en opleidingen

Stoom jezelf klaar om het voortouw te nemen

Driedaagse

De driedaagse Digitale Intelligentie is ontwikkeld voor hen die leiding geven aan de digitale transitie, of hierover adviseren. Samen met gelijkgestemden maak je kennis met het theoretisch denkkader, en onderzoek je wat dit impliceert voor de organisatie en jouw eigen rol.

Meer info
ColumbusCoach I

In deze opleiding word je klaargestoomd om het voortouw te kunnen nemen bij digitaliserings-trajecten of de implementatie van digitale geletterdheid in het curriculum. De opleiding bestaat uit zes bijeenkomsten en persoonlijke coaching.

Meer info
ColumbusCoach II

Wil je de kennis van de opleiding ColumbusCoach I waarborgen in je organisatie? Als je ColumbusCoach II afrondt, kun je zelf de opleiding ColumbusCoach I  geven. Vervolgens leid je zelf andere collega’s op en zorg je dat het gedachtegoed breed wordt gedragen.

Meer info
Incompany opleidingen

Het Instituut Digitale Intelligentie biedt zowel de Driedaagse als beide opleidingen ColumbusCoach ook aan als incompany trainingen. Hierbij is maatwerk mogelijk, wanneer jouw organisatie met specifieke uitdagingen schermt. Meer weten? Neem contact op.

Mail ons

Neem contact met ons op

Wanneer je interesse hebt in een van de opleidingen van het Instituut Digitale Intelligentie, maar je hebt nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Mail ons