.

Uitnodiging

 

Van 24 t/m 27 juni reis ik door het land in de kader van de lancering van het boek Digitale Intelligentie. In het boek presenteren wij het Columbusmodel. Het is een nieuw model om te werken met de 21e-eeuwse vaardigheden. De vier bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die dagelijks werkt met opleiden en leren, zoals onderwijsprofessionals.

 

Tijdens de middag kan je twee inspirerende presentaties verwachten. De eerste gaat over de evolutionaire ontwikkeling van de vaardigheden van de mens en het Columbusmodel. De tweede spreekbeurt gaat over de 21e-eeuwse vaardigheden in de praktijk.

 

Laat je een uurtje meevoeren op ijsschotsen langs ijsberen op de Noordpool, leer te droomdenken en krijg nu eens en voor altijd een helder beeld wat computational thinking is. Na afloop ontvang je het boek (gesigneerd als je wilt). Op iedere bijeenkomst is plek voor 30 man, dus wacht niet te lang om een plekje te claimen.

 

Locaties maak ik snel bekend, ik houd rekening met bereikbaarheid.

 

Hans Hoornstra

Ik heb een vraag

Creative Commons-Licentie
Columbusmodel van Hoornstra – Van Lieshout: Digitale Intelligentie (Business Contact 2019) is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.